Tjenester

Steinlegging

Du kan tilpasse gårdsplassen din nøyaktig hvordan du vil ha det ved å velge både farge og størrelse på fortauene og hvordan de skal arrangeres. For å hjelpe deg har vi laget en rangering av hvilke typer stein vi bruker oftest. Produktene nedenfor, samt andre typer stein, finner du på våre leverandører Asak og Aaltvedt.

Les mer…

Støttemur

Støttemurer må motstå det sidetrykk av jord og muliggjøre drenering. Effektiv drenering, matchende materialer og veggkonstruksjonsteknikker ligger under en vegg med stor stabilitet, styrke og holdbarhet.
Vi har lang erfaring med naturstein og steinblokker fra våre leverandører Asak og Aaltvedt.

Les mer…

Trapp

Hvor nivåforskjellen er for høy til en rampe, begynner vi å snakke om trapper. Enten du trenger noen få trapper, eller du vil ha en monumental stige, er vi her for å gi deg råd om hvor det passer best for fotgjengerruten.

Les mer…

Graving og ny drenering rundt grunnmur

Graving er det viktigste aspektet av et steinlegging prosjekt. Holdbarheten til et arbeid er gitt av hvordan graving er gjort. For å garantere kvaliteten på vårt arbeid, tilbyr vi gravingstjenesten både for belegningsstein, murer og asfalt.
Fuktskader og sprekker i grunnmur? Det er på tide å snakke om en god drenering.

Les mer…

Asfalt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Les mer…

Bestill gratis befaring og pristilbud